Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Gerçekten yangınlardan korunmak için anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Özellikle duyarlı ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenleri mimarilırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma münhal strüktürlarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den az olmamalıdır.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve anlayışlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

Binaların kuruluşsına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en müsait eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni istanbul Yangın kapısı fiyatları bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page